Kenelle?
Tetino perustettiin kaikille, jotka etsivät hyödyllisiä tuotteita kotiin ja kodin ympärille. Ei vain kivoja vempaimia vaan myös kivoja lahjoja varten olet aina tullut oikeaan paikkaan!

Aina parhaat tarjoukset kanssamme!
Edustamme avoimuutta ja innovointia. Miksi? Koska emme ainoastaan pidä kaikkia innovatiivisia ideoita itsellämme, vaan haluamme myös jakaa ne kanssasi ja tarjota niitä kohtuulliseen hintaan. Yrityksessämme kiinnitämme paljon huomiota ja aikaa etsiessämme kaikkia niitä hauskoja ja hyödyllisiä vempaimia, joista pidät.

Olemme palveluntarjoaja, joka tarjoaa sinulle aina parhaat tarjoukset verkossa. Yhdessä eri toimittajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa varmistamme, että tuotteitamme tarjotaan vain parhaaseen hintaan! Jos sama tuote on muualla halvempi, tarkistamme hinnan heti tarkistuksen jälkeen!

Miksi?
Kodin tuotteet ovat peräisin harrastuksesta, jossa etsitään kivoja vempaimia. Perustaja etsi joka päivä käytännöllisiä vempaimia, jotka yksinkertaisesti helpottaisivat työtä kotona ja sen ympäristössä. Hän myös etsi koko internetistä parhaan hinnan.

Kaupallisuus ja luovuus syntyivät Tetino perustajan myötä. Siitä, mikä aikoinaan alkoi harrastuksena omaan käyttöön, on nyt tullut kokopäivätyö. Häntä tukevat tietenkin useat työntekijät, ja olemme nyt luoneet mukavan ja tiiviin työsuhteen.