Olemme tietoisesti päättäneet toimittaa tuotteemme suoraan toimittajalta. Näin säästämme kuljetus- ja varastointikustannuksissa, minkä ansiosta voimme pitää hintamme erittäin alhaisina.
Toimitusaika on siksi hieman pidempi kuin olet tottunut, nimittäin 5-8 työpäivää*. Toimitus on täysin ilmainen, et maksa toimituskuluja!

Toimittajamme lähettää tilaukset maanantaista perjantaihin.

Me myymälässämme suhtaudumme vakavasti asiakkaidemme terveyteen ja turvallisuuteen. Siksi meillä on tiukka palautusoikeus hygieniatuotteiden, kuten rintaliivien ja kosmetiikkatuotteiden, osalta. Emme hyväksy näiden tuotteiden palautuksia, kun pakkaus on avattu. Tämä johtuu siitä, että emme voi taata tuotteiden turvallisuutta ja puhtautta, kun ne on avattu ja käytetty.

Ymmärrämme, että voi olla turhauttavaa, kun ei voi palauttaa tuotetta, joka ei vastannut odotuksia, mutta haluamme varmistaa, että asiakkaamme eivät joudu alttiiksi haitallisille bakteereille tai muille taudinaiheuttajille. Siksi kehotamme asiakkaitamme ottamaan yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme, jos heillä on kysymyksiä tai huolenaiheita palautusehdoistamme. Kiitos ymmärryksestäsi ja yhteistyöstäsi.

Asiakkaana on tärkeää tietää, että paketin noutaminen postista on sinun vastuullasi. Kun paketti on lähetetty, mutta sitä ei voida toimittaa perille, se palautetaan usein lähimpään postitoimistoon. Sen jälkeen on sinun, vastaanottajan, tehtävä noutaa paketti tietyn ajan kuluessa.

Jos pakettia ei noudeta määräajassa, se palautetaan lähettäjälle, eikä sitä valitettavasti voida palauttaa. Tämä johtuu siitä, että paketin lähettämisestä on jo aiheutunut kustannuksia, eikä pakettia voi palauttaa ilman lisäkustannuksia.

Lyhyesti sanottuna paketin noutaminen postista on asiakkaan vastuulla. Jos pakettia ei noudeta määräajassa, rahoja ei valitettavasti voida palauttaa. Ole siis varovainen ja valpas ja ota tarvittaessa yhteyttä postiin vaihtoehtoisten vaihtoehtojen löytämiseksi.

Asiakaslupauksemme:

  • Turvallinen maksu.
  • Todellinen asiakastuki, 24 tunnin kuluessa vastaus.
  • Erittäin hyvä valitusten käsittely, jos ongelmia ilmenee, teemme kaikkemme ratkaistaksemme ne oikein.


info@tetino.com